http://clarushostess.hu/
Clarus Event - Szolgáltatások: rendezvényszervezés és -lebonyolítás

Clarus Event

Rendezvényszervezés és -lebonyolítás

Rendezvényszervezés és -lebonyolítás

TAPASZTALAT-TUDÁS-RUGALMASSÁG-HATÁROZOTTSÁG-MEGJELENÉS!

Cégünk 2009-es megalakulása óta nyújt teljes körű szolgáltatást privát, vállalati és protokoll rendezvények illetve kulturális események szervezésében és lebonyolításában.
Rendezvényszervezői és lebonyolítói tevékenységünk meghatározója a stratégiai gondolkodás és az innováció folyamatos szem előtt tartása, amely mind szemléletmódban, mind eszközhasználatban kifejezhető.
Rendezvényeinket a legalaposabb előkészületek előzik meg. Eddigi tapasztalataink alapján minden eshetőségre felkészülünk. Fontos számunkra, hogy kollégáink is és a lebonyolítás alatt dolgozó csapat tagjai azonnal, önállóan is tudják a felmerülő problémákat kezelni, precízen, rugalmasan, hogy az, a rendezvény előkészületeit és lefolyását semmiben az ne zavarja meg.

Tapasztalt és udvarias munkatársaink a rendezvény minden fázisában igen nagy rutinnal járnak el és állnak a megrendelő rendelkezésére. A legkülönfélébb helyzetekben is kiválóan helyt állnak, legyen szó egy kisebb 20-30 fős delegáció protokolláris fogadásáról, 70-80 fős konferenciáról, akár egy több száz fős előadásról vagy ezer fős nagy rendezvényről.
Évente közel ezer rendezvény előkészítését, lebonyolítását, koordinálását végezzük, biztosítva az állandó host/hostess szolgáltatást is.

Stílusos látvány, hatékony közreműködés, irányított proaktív felkészült lebonyolító csapat.

Válasszon minket, ha fontos Önnek, hogy egy szakmailag felkészült, tapasztalt és megbízható partner segítse cége rendezvényének szervezését, lebonyolítását!

;