http://clarushostess.hu/
Clarus Event - Szolgáltatások: szakmai tanácsadás

Clarus Event

Rendezvényszervezés és -lebonyolítás

Szakmai tanácsadás

FIGYELEM-FELKÉSZÜLTSÉG-MINŐSÉG-MEGBÍZHATÓSÁG-SZAKÉRTELEM!

A Clarus Event Kft.-t azért hoztuk létre, hogy - a szakmában eltöltött sokévnyi tapasztalatunk alapján- egy kiemelkedő, minőségi szolgáltatást nyújtó csapatot állítsunk össze. Ezáltal partnereink számára olyan magas színvonalú munkát tudjunk nyújtani, amely valóban segíti rendezvényeik - problémamentes és minden részletre kiterjedő, szabályok mentén tökéletesített- megszervezését, és az ezt követő gördülékeny, impozáns és profi lebonyolítását biztosítja.

Sok megrendelő gondolja úgy, hogy Önmaga vagy akár kollégái is meg tudnak egy rendezvényt szervezni. Mi az gondoljuk, mindenki a saját területén tudja kihozni a maximumot, hiszen minden szakmának a rendezvényszervezésnek is megvannak a szabályai, szépsége, izgalma és nehézsége is.
Előfordult, hogy új partnereink csak a lebonyolításban kérték, hogy kapcsolódjunk be, és akkor szembesültek azzal, hogy rengeteg olyan kérdést tettünk fel, amelyre nem gondoltak, és előre láthatólag akadályai voltak a rendezvény gördülékeny lefolyásának. Később, már a rendezvényt megelőző készületeknél is kikérték szakmai javaslatainkat, hiszen megtapasztalták, hogy miként tudjuk korrigálni a már kész eseményt és hogyan hidaljuk át a felmerülő problémákat, akár már a rendezvény közben is.
Akik már valaha maguk is részt vettek egy rendezvény szervezési és lebonyolítási munkálataiban, ők tapasztalhatták, hogy nincs két egyforma rendezvény, nem lehet előre felkészülni mindenre, ezért fontos, hogy olyan csapat, akik gyakorlottak és rutinnal járnak el, hiszen ismerik a szervezésben hol merülhetnek fel problémák, késleltető megoldások, vagy éppen miben kiemelkedő már egy-egy megoldási módszer.
Ezzel azt is szeretnénk kihangsúlyozni, egy olyan csapat szükséges, akik tapasztalat útján sajátították el a rendezvényszervezés, biztosítás és lebonyolítás mikéntjét. Az egyik legfontosabb elvünk, hogy a rendezvény szervezőjének és lebonyolító csapatának tökéletes összhangban kell lenni.
Miért?
Mert azt szeretnénk, ha partnereink élveznék saját rendezvényüket. A mi feladatunk pedig az, hogy a lebonyolítás alatt a különböző területek összefogjuk, és ellenőrzés alatt tartsuk.
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy egy csapat akkor tud egységesen- gördülékenyen- észrevétlenül- és profin dolgozni, ha az információk, a felmerülő kérdések, problémák, észrevételek egy helyen összpontosulhatnak, és azokra egyirányú tájékoztatást, visszacsatolást kap az adott csapat. Az gondoljuk, ez sem a megrendelő, sem a rendezvényszervező feladata már rendezvény kezdetét követően. Fontosnak tartjuk, hogy az adott területek vezetői felelősek csapatuk minden egyes tagjának egységes, gördülékeny, minőségi munkájáért ehhez elengedhetetlen, hogy ismerjék megrendelőik igényét és ezt folyamatosan szem előtt tartva koordinálják kollégáikat.
Mindebből adódóan szervezőink, vezetőink és host/hostess supervisorjaink minden szervezéssel, irányítással, információ közvetítéssel és csapatvezetéssel kapcsolatos feladatot felelősséggel ellátnak.

HATÁROZOTT-FIGYELMES-KÖVETKEZETES-RUGALMAS-SZIGORÚ!

A hosszú távú együttműködés és a bizalom, mind a kommunikáción, rugalmasságon a partnerhez és a feladatban részt vállalókhoz való hozzáálláson, mind az elvégzett feladatok minőségén alapszik.

Ha fontos Önnek, hogy egy szakmailag felkészült, tapasztalt és megbízható partner segítse cége rendezvényei összeállítását, szervezését, koordinálását vagy csupán a lebonyolításához keresse profi csapatot keressen Minket bizalommal. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

;