http://clarushostess.hu/
Clarus Event - Szolgáltatások: host, hostess, modell

Clarus Event

Rendezvényszervezés és -lebonyolítás

Host / hostess / modell

DEKORATÍV-KEDVES-ELŐZÉKENY-SEGÍTŐKÉSZ-RUGALMAS-MOSOLYGÓS!

Sokan azt gondolják, hogy egy rendezvényen a dekoráció, a látvány és produkció elegendő egy maradandó élményhez.
Mi azt valljuk, hogy a minőségi élményhez és a rendezvény teljes sikeréhez az első benyomás nagyban hozzájárul.
Ezért fontosnak tartjuk, hogy a vendégeket már érkezésükkor dekoratív, előzékeny, segítőkész és mosolygós hostok és hostessek fogadják, majd kísérjék végig az egész rendezvényen.

Rendezvényeinket a legalaposabb előkészületek előzik meg. Eddigi tapasztalataink alapján minden eshetőségre felkészülünk. Fontos számunkra, hogy kollégáink is és a lebonyolítás alatt dolgozó csapat tagjai azonnal, önállóan is tudják a felmerülő problémákat kezelni, precízen, rugalmasan, hogy az, a rendezvény lefolyását semmiben az ne zavarja meg.
Magasan képzett, idegen nyelveket beszélő, jó megjelenésű kollégáink kellő tapasztalattal rendelkeznek a rendezvények világában, legyen szó kisebb fogadásáról vagy több száz fős nagy konferenciáról.
Tapasztalt és udvarias munkatársaink a rendezvény minden fázisában igen nagy rutinnal járnak el és állnak a megrendelő rendelkezésére. A legkülönfélébb helyzetekben is kiválóan helyt állnak, és maradéktalanul koordinálják a rendezvényeinket, határozottan, de kellő rugalmassággal kezelve a felmerülő problémákat.
Ezért velünk szemben magas követelményeket támasztunk mind szakmaiság, mind nyelvtudás, és hozzáállás területén egyaránt. Mindezek figyelembevételével kollégáinkat igen gondosan választjuk meg, így a velünk együtt dolgozó csapat minden tagja a protokoll világában jártas, magasan képzett, jó megjelenésű, pontos, precíz.
Protokoll és kiemelt céges rendezvényeinken a velünk dolgozó fiatalokkal szemben alapkövetelmény két nyelv társalgási szintű ismerete.

Állami megrendelőinknek kiemelt biztonsági és egyéb protokoll szabályokat tökéletesen átlátó és nagy gyakorlattal, diszkrécióval kezelő host/hostess csapattal koordináljuk.

Adatbázisunk folyamatosan bővül így, a referencia képeken látható host/hostessek csupán egy részét képezik a velünk együtt dolgozó fiataloknak. Kérjük, bizalommal keresse fel Munkatársainkat, hogy segítségükkel össze tudják állítani az Önnek legmegfelelőbb csapatot.

Ha fontos Önnek, hogy egy szakmailag felkészült, precíz, lelkes, a Megbízóhoz lojális partner segítse rendezvényének lebonyolítását, keressen minket bizalommal!

;